Bok, nakon dugo dugo vremena… došao je i taj dan.


:)


Da, 1. April je i dan je za zeznuti nekoga, ali ne i u ovom slučaju. Stvarno je LIVE i stvarno je otvorena za sve pa čak i za google.


Naporno se radilo zadnjih tjedan dana da bi se privelo kraju. Zapravo, tek kada sam shvatio da je danas 1.4. palo mi je na pamet da bi to bio idealan dan za početak jer ću ga lakše pamtiti.


Nadam se da će Vam se svidjeti ova stranica te da ćete uživati i u njoj i gostima koje će vam donijeti!!!


Ok, malo ozbiljno i o samoj stranici za početak.


Dakle, ovo je u principu blog, točnije WORDPRESS instaliran na posluživaće Hostgatora. Već sam se prije susreo s njime i radio sa njime te mi se jako dopao. Nakon što sam godinama prčkao po drugim stranicama na istoj platformi, odlučio sam 2008. krenuti sa ovim projetkom. Da da da 2008, ali eto uz faks i ostale obaveze u noćnim satim nakon 2 godine i sa skromnim znanjem uspio sam je složiti.


Mislim da ima sve što bi za početak trebala imati…


Google Karte, pretraživanje samo preko slika,  dinamičnost zahvaljujući wordpress platformi i blogerskom sustavu, facebook starnicu za obožavatelje; facebook, twitter i myspace gumbiće za dijeljenje sadržaja te bolju promociju vaših oglasa….


Da, ima još stvari koje bi trebalo postaviti i sa vremenom će “rasti”. Dakle, nazovimo “Platforma” je napravljena, a sada ju treba nadograđivati i usavršavati.


U to vrijeme i naročito kasnije, uživajte u Adriaindex.com
Post to Twitter Post to Facebook Post to MySpace


NO COMMENTS YET