Bok, evo Vam 13 slikica i uz njih malo teksta tako da Vam sve bude jasno. Sad si sigurno mislite kako tako puno… 13??? Ma bez brige… to je samo zato da bude jednostavnije. U principu, možemo sve svesti na 3 koraka (1.Registracija - 2.Prijava  - 3.Upis oglasa) kao i ostali, ali onda bi (kao i ostali) lagali.


;)


OFFLINE: Preuzmite ovaj formular, slijedite upute, dodajte slike i karte te mi sve pošaljite na email.ONLINE: Direktno preko naše stranice u samo 10 minuta.
KORACI OBJAŠNJENI ISPOD:


1. Za početak idite na vlasnike smještaja jer ćete tamo i inače saznati novosti.


KLIKNITE na REGISTRACIJA te će vas odvesti na…2. Ispunite formu za REGISTRACIJU. Ispunite sve podatke točno da Vas gosti mogu kontaktirati. Na kraju upišite kod sa slike (one koja će se Vama pokazati) jer je to zaštita protiv spama. Kliknite na “Registriraj se”.3. Nakon registracije automatski ćete biti preusmjereni ovdje. Upišite svoje podatke koje ste odabrali za vrijeme registracije. Ako ste slučajno zaboravili korisničko ime ili lozinku, poslana Vam je na email pa provjerite svoj email račun.4. Ušli ste u stranicu! :) Ispod isto imate male upute.


Sada idite na link “PIŠI” gore lijevo ili  ”NAPIŠI NOVI POST” desno.5. Otvorila Vam se stranica gdje ispunjavate sve podatke vezane za oglas vaših smještaja.


Na ovoj slici Vam je dakle objašnjeno upisivanje naslova, teksta oglasa te što treba kliknuti za DODAVANJE SLIKA.6. Kad ste kliknuli na slikicu (link) za DODAVANJE SLIKA iz prošlog koraka, otvorio Vam se prozor sa dodatnim opcijama. Sada je jako jednostavno.


Kliknite na ODABERI DATOTEKU da bi odabrali sliku, te kad ju odaberete kliknite na UČITAJ.


Kad se slika učita prikazati će Vam se ispod. I tako za svaku sliku.


Kad učitate sve slike koje želite kliknite na X u gornjem desnom kutu prozorčića.


Slike će automatski biti dodane u oglas iako nećete sada vidjeti kako to izgleda.7. Ovo su dodatne opcije za slike ako želite promijeniti redoslijed slika. Na to dođete ako u prozoru kliknete na GALERIJA.8. Polja za upis lokacije smještaja, podaci o smještaju te cijene.9. Adresa Vaših smještajnih jedinica, te Vaš kontakt. Ovo će se prikazivati na stranici tako da je važno da bude točno jer Vas inače gosti neće moći kontaktirati.


+ još neke dodatne informacije o smještaju10. Odaberite koje dodatne usluge imate. Kad kliknete na izbornik pokraj svake opcije ponudit će Vam se dogovori sa DA ili NE… jednostavno… zar ne? :)11. Google! Morate ga voljeti jer inače neće ni on voljeti Vas, a to ne želimo… Dakle, u prvo polje upišite kombinaciju naslova na svim jezicima.


U drugo polje upišite ključne riječi za vaš smještaj… recimo ime vaših jedinica, mjesto gdje se nalaze, neka vaša specifičnost koju ste naveli u opisu još na početku. Nemojte da bude previše jer onda to google ne voli. Dakle, u granicama normale. Duljina polja koje vidite je dovoljna.12. GOOGLE KARTA! Da bi se gosti lakše orijentirali, pozicionirajte kartu kako hoćete da izgleda na vašem oglasu. Vaš smještaj stavite recimo u sredinu. Da bi dobili oznaku gdje su vaši smještaji kliknite jednom na kartu na to mjesto.


Ako ste pogriješili… ništa zato… samo kliknite na mjesto koje ste htjeli prvi puta.13. I za kraj, kad sve ispunite idite gore na vrh stranice gdje smo počeli i na desnoj strani vidjet ćete ovo što je na slici ispod.


Da bi pogledali vaš oglas (iako nećete moći vidjeti sve opcije dok ga ne objavimo) idite na: “POGLEDAJ OVAJ POST”


Kad završite sa svim uređivanjem kliknite na: “POŠALJI NA RECENZIJU”


Ako Vam se neda sve u jednom danu, onda kliknite na: “SNIMI” pa nastavite sutradan.To je to…


Ako još negdje zapne, kontaktirajte me na EMAIL pa ćemo riješiti.


Uživajte u AdriaIndex.com!


Bok!